Slush ice Maskine 3 kamre SELVHENT

850.00 kr. / 1-4 dage

1 på lager

Ryd datoer

Slush ice maskine 3 kamre selvhent

OBS: Kun muligt ved selv hent. Ikke muligt at få den leveret.

Lej en slush ice maskine

Er der noget bedre end en sommerfest med kolde forfriskninger?

lej en slush-ice er en lækker læskedrik, som tilbyder lidt ud over det sædvanlige. Slush-ice består af halvfrossen is, som er tilsat frugtsaft eller anden smag, der får den grynede is til at smage fantastisk, når det rammer tungen.

Med en slush-ice-maskine viser festarrangøren, at der er tænkt på festens gæster – og måske især de yngste gæster i form af børnene. Det er nu engang de færreste børn, som ikke kan lide en god slush-ice.

Skal du holde sommerfest, er en slush-ice-maskine et godt valg, som de fleste vil sætte pris på. Det gode ved en slush-ice er, at læskedrikken skal nydes over længere tid, hvorfor den ikke bare kan hældes i svælget på få sekunder. Det gør også, at slush-ice i højere grad skaber et rum for nydelse og tidsfordriv, hvor gæsterne har plads til en god og hyggelig samtale.

Er festen primært bestående af voksne?

I så fald kan du bruge slush-ice-maskinen som en flydende appetizer. Du kan også også bruge slush-ice-maskinen på en endnu mere festlig måde ved at kombinere slush-ice med alkohol, hvorved du får en helt unik drink, som virkelig sætter gang i festen. Når du lejer en slush-ice-maskine hos os vælger du selv safte.

På denne måde vil slush-ice-maskinen også være oplagt til

 • Firmafesten
 • Fødselsdagen
 • Bryllupper
 • og meget mere

Det er blot et par eksempler. En slush-ice-maskine kan give et forfriskende element til nærmest ALLE fester!

Frederiksværk Teltudlejning bruger kun nye og driftsikre maskiner. For at sikre os mest muligt mod driftproblemer.

Faq:

 • Maskinen er ca. 2 timer om at lave en fuld maskine
 • Man skal bruge 6 liter ren saft pr fuld maskine, resten skal påfyldes af vand.
 • Maskinen har 3 kamre
 • Den bruger almindelig strøm (230 V)
 • Vejer ca. 35 kg.

 

Vi kan levere, stille op, og tage med igen efter brug, hvis du ønsker det for en mer pris. Vi rengør også gerne maskinen efter brug for en mer pris. Du har også mulighed for selv at hente, tilbage levere og rengør maskinen, derved kan du spare lidt penge.

Slush-ice-saft og andet tilbehør

Vi tilbyder 4 forskellige smage, hvis du ønsker andet, kontakt os endelig og vi ser hvad vi kan gøre

 • Rød hindbær
 • Blå
 • Cola
 • Ananas

Skal du bruge sugerør og krus

Vi tilbyder selvfølgelig også sugerør og krus

Brug for hjælp til at sammensætte?

Hvilken maskine skal du bruge? Hvor meget slush-ice-saft medfølger – og hvor meget har du egentlig brug for i forhold til størrelsen på din fest? Selvom vi altid forsøger at gøre det let og forståeligt, når vi fremviser vores udstyr, så ved vi også godt, at det alligevel kan blive uoverskueligt i ny og næ. Det ønsker vi ikke. Derfor skal du naturligvis også have tilbuddet om at kontakte os her. Så kan du spørge om alt, og vi kan eventuelt også hjælpe med at sammensætte den rigtige mængde og det rigtige udstyr til din fest.

 

Andre former for mad og drikkevarer

En slush-ice-maskine er naturligvis langt fra det eneste, du kan leje eller købe af mad og drikkevarer til festen. Hos os kan du både finde fadølsanlæg, popcornmaskiner, kaffemaskiner, grilludstyr og meget mere i samme kategori.

Leder du efter andre former for mad og drikkevarer? Så kan du følge nedenstående links direkte ind til de respektive sider:

Kontakt Frederiksværk Teltudlejning

Du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp, rådgivning eller bestilling.

Kontaktinformation:

Telefon: +45 22669529
Mail: Info@festoglej.dk

Besøg vores afdeling her:

Industrivej 19

3300 Frederiksværk