Håndværkertelte

Vi tilbyder industrielle teltudlejnings løsninger så som lagertelte-opbevaringstelte. Har du plads eller flaskehalsproblemer, kan vi tilbyde hurtige og billige teltløsninger. Vi tilbyder også teltudlejning til overdækning af ting, F.eks. bygning af swimmingpool.

Størrelse på telt

Vi anbefaler generelt min. 1 m2 pr. person ved spisning og 1,5 m2 hvis festen er med musik og dansk. Husk at bestille telt til, garderobe, dj, buffet eller bar.

Akut situation

Kan med fordel anvendes som midlertidig løsninger, eller i områder med akutte situationer (brand, vandskade, etc.)

Lejeperiode

lejeperioden er på 3-5 dage. Så skal i holde fest en lørdag, så bestræber vi os på at sætte teltet op senest torsdag og en normal nedtagning vil blive mandag/tirsdag

Betaling

Betaling skal ske ved levering/afhentning. I kan betale på Mobile pay, straksoverførsel eller kontant

OM OS

Frederiksværk Teltudlejning

Tilbyder industrielle teltudlejnings løsninger så som lagertelte-opbevaringstelte. Har du plads eller flaskehalsproblemer, kan vi tilbyde hurtige og billige teltløsninger. Vi tilbyder også teltudlejning til overdækning af ting, F.eks. bygning af swimmingpool.

Vores udlejning af telte er velegnede under genopbygning eller bygning ekspansions projekter for eksisterende salgs områder eller som en midlertidig løsninger  i akutte situationer (brand, vandskade, etc.)

Opbevaringsteltene har en struktur, som nemt og meget hurtigt kan rejses. Den høje kvalitet og stabile membraner anvendes til at lukke taget og gavl.

Teltets PVC er vand afvisende og nem at rengøre

Vores industri og lagertelte kan lejes for en kort eller længere periode, alt efter kundens ønske. Giv os gerne et kald for at hører om vores muligheder og løsninger af håndværker telte.

Værd at vide når du lejer hos os...

Teltet kan stå frit uden brug af barduner. Teltpriser er inkl. opsætning og nedtagning ekskl. fragt. Ved opsætning følges terræn. Teltpladsens underlag skal være fast, jævnt og ryddet (manglende rydning af husdyrs efterladenskaber kan resultere i udsættelse af opsætning af telt, med beregning af ekstra ventetid/kørsel til følge) og evt. afmærket før opsætnings dato. Der skal være køremulighed for lastbil til stedet. Klistermærker og lignende må ikke anvendes på teltdug og gulv. Der må ikke grilles eller tilberedes osende mad i teltet eller dets umiddelbare nærhed. Lejer sørger selv for opsætning/nedtagning af borde, stole m.m. Teltet skal være ryddet og gulv vasket ved afhentning. Det kan forekomme at gulvet skal vaskes før ibrugtagning.

Alle telte bliver leveret og opsat med pløkker og barduner. Pløkker kan anvendes i, græs, grus, beton, fliser. Hvis det ikke er muligt, så skal i bestille beton klodser, der kommer en mer pris på dette

Vi har følgende udvalg til telt udlejning:
  • Festtelte
  • Partytelte
  • Festivaltelte
  • Fyrværkeritelte
  • Håndværkertelt
  • Sceneudlejning
  • Selskabshus

Levering kun til gadeplan, medmindre andet er aftalt jf. lejekontrakten. Ved trapper kommer der en mer pris. Levering og afhentning foretages kollektivt, så fast tid kan ikke loves. Fragten er gældende til nærmeste afsætningsmulighed (overdækket) inden for en afstand af max. 20 meter fra vogn. Alt udstyr bliver leveret i store varebiler, lastbiler og store trailere, det er lejers ansvar at gøre plads til parkering. Selvafhentning er muligt, transporteres i LUKKET vogne eller trailer. Lejer læsser selv på og af fra/til anvist plads.

Vores forsikring dækker stormskade og brandskade, så længe vores regler er overholdt

Alle vores telte er certificeret og lever selvfølgelig op til myndighedernes strengeste krav. Det er din garanti for, at vi kan levere en god kvalitet til dig. Alle vores teltduge er lavet af brandhæmmende og godkendte materiale, og derfor kan du trygt og sikkert lej et telt hos Frederiksværks Teltudlejning uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Der er visse krav til omgivelserne for at kunne sætte et telt op, dette kan du læse mere om vores på vores hjemmeside, så du er klædt godt på, når du ønsker telt udlejning.

Vi har et bredt udvalg af lys til jeres Festtelt. Vi har lyskæder, lysekroner, hvide lamper mm.

For at se vores udvalg se her