Telte

Telte

Leder du efter et sted at leje et telt med god kundeservice og et stort udvalg af tilbehør?
Hos os kan du finde telt leje, hvor teltet bliver leveret til dig og bliver opstillet. 

Certificering

Alle vores telte er certificeret og godkendte efter de danske regler. Teltdugene er lavet af godkendte materialer som er brandhæmmende og som opfylder myndighederens strengeste krav

Teltduge

Alle vores telte er helt hvide. Teltene leveres som standard med 50% vinduer, 1 dør og resten uden vinduer

Lejeperiode

Lejeperioden er på 3-5 dage. Så skal i holde fest en lørdag, så bestræber vi os på at sætte teltet op senest torsdag og en normal nedtagning vil blive mandag/tirsdag

Betaling

Betaling skal ske ved levering/afhentning. I kan betale på Mobile pay, straksoverførsel eller kontant

Udvalgte produkter

OM OS

Stort udvalg indenfor telt udlejning

Skal du holde en stor fest, men har du ikke plads og mulighed for at holde festen indenfor, hvor du bor? Har du brug for en fleksibel løsning i forhold til at skulle bruge et håndværkertelt eller et lagertelt? Leder du efter et sted at leje et telt med god kundeservice og et stort udvalg af tilbehør? Vi har et stort udvalg i udlejning af telte, og vi kan sammen finde den perfekte løsning til dig, når du ønsker telt udlejning. Hos os kan du finde telt leje, hvor teltet bliver leveret til dig og bliver opstillet. Du har også mulighed for selv at hente teltet hos os, så du selv står for det praktiske med opstillingen ved udlejning telt. Vi har mange forskellige løsninger, så vi kan finde et telt, der passer præcis til dine behov. Du er velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste telt udlejning til dig.

Det er også muligt at leje plastgulv og innerlining til telte udlejning. Se vores store udvalg i former og størrelser ved udlejning af telt på vores hjemmeside. Vi kommer gerne ud og måler op, så du får det helt rigtige telt, der passer i størrelsen til din grund og ikke mindst dit behov. Lejeperioden telteudlejning er på 3-5 dage, så teltet bliver sat op et par dage før festen skal holdes, så der er god tid til at pynte op og gøre klar til festen. Teltet bliver taget ned et par dage efter festen, så der er mulighed for at få ryddet op i ordentlig tid.

Ved leje af bl.a. vores håndværkertelt kan der aftales individuel lejeperiode af både kortere og længere varighed.

Vi vil gerne, at vores kunder skal opleve, at det er en fleksibel løsning ved udlejning af telt hos os, og der er mange muligheder for at finde det perfekte telt til dig, uanset hvilket behov du har.

Værd at vide når du lejer hos os...

Teltet kan stå frit uden brug af barduner. Teltpriser er inkl. opsætning og nedtagning ekskl. fragt. Ved opsætning følges terræn. Teltpladsens underlag skal være fast, jævnt og ryddet (manglende rydning af husdyrs efterladenskaber kan resultere i udsættelse af opsætning af telt, med beregning af ekstra ventetid/kørsel til følge) og evt. afmærket før opsætnings dato. Der skal være køremulighed for lastbil til stedet. Klistermærker og lignende må ikke anvendes på teltdug og gulv. Der må ikke grilles eller tilberedes osende mad i teltet eller dets umiddelbare nærhed. Lejer sørger selv for opsætning/nedtagning af borde, stole m.m. Teltet skal være ryddet og gulv vasket ved afhentning. Det kan forekomme at gulvet skal vaskes før ibrugtagning.

Alle telte bliver leveret og opsat med pløkker og barduner. Pløkker kan anvendes i, græs, grus, beton, fliser. Hvis det ikke er muligt, så skal i bestille beton klodser, der kommer en mer pris på dette

Vi har følgende udvalg til telt udlejning:
  • Festtelte
  • Partytelte
  • Festivaltelte
  • Fyrværkeritelte
  • Håndværkertelt
  • Sceneudlejning
  • Selskabshus

Levering kun til gadeplan, medmindre andet er aftalt jf. lejekontrakten. Ved trapper kommer der en mer pris. Levering og afhentning foretages kollektivt, så fast tid kan ikke loves. Fragten er gældende til nærmeste afsætningsmulighed (overdækket) inden for en afstand af max. 20 meter fra vogn. Alt udstyr bliver leveret i store varebiler, lastbiler og store trailere, det er lejers ansvar at gøre plads til parkering. Selvafhentning er muligt, transporteres i LUKKET vogne eller trailer. Lejer læsser selv på og af fra/til anvist plads.

Vores forsikring dækker stormskade og brandskade, så længe vores regler er overholdt

Alle vores telte er certificeret og lever selvfølgelig op til myndighedernes strengeste krav. Det er din garanti for, at vi kan levere en god kvalitet til dig. Alle vores teltduge er lavet af brandhæmmende og godkendte materiale, og derfor kan du trygt og sikkert lej et telt hos Frederiksværks Teltudlejning uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Der er visse krav til omgivelserne for at kunne sætte et telt op, dette kan du læse mere om vores på vores hjemmeside, så du er klædt godt på, når du ønsker telt udlejning.

Vi har et bredt udvalg af lys til jeres Festtelt. Vi har lyskæder, lysekroner, hvide lamper mm.

For at se vores udvalg se her