Polstret Stol trend

25.00 kr. / 1-4 dage

300 på lager

Ryd datoer

Polstret stol trend

Lej Polstret stol trend hos Fest og Lej

Denne polstret stol er populær. Det skyldes dens yndige look, som samtidig er diskret og stilfuldt. Udover at være populær som leje af bryllupsstol, så er den god til andre arrangementer. Trend stolen bruges til fødselsdage, konfirmationer, receptioner og fester. Den er klassisk i udtrykket og giver din fest et flot aftryk. Lej en polstret trend stol hos os i dag. Hvis du ikke finder Trend stolen spændende, har vi flere stole, du kan vælge imellem.

Faq:

  • Bredde af sæde: 40 cm
  • Dybde af sæde 42 cm
  • Sort stof med chrome stel
  • Må IKKE bruges på Græs eller lignende.

Afhentning eller levering af stole

Når du lejer stole og borde hos os, så kan du selv afhente på vores lager. Vi vil også mere end gerne levere dine udlejningsstole og borde til dig. Fortæl os blot adressen, og vi kører ud med det samme. Du kan hente udlejningsstole i Frederiksværk. Vi har nemlig base i nordsjælland, Dermed er vi en af sjællands foretrukne leverandører indenfor stole og borde.

Stole, borde og andet til festen

Hos os kan du leje mere end blot stole til fødselsdagen. Vi leverer alt til festen, uanset om du er privatperson eller erhverv. Står du og mangler telt, gulv, bestik, glas og lys? Se mere lige her, eller kontakt os gerne og hør nærmere.

Kontakt Fest og lej

Du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp, rådgivning eller bestilling.

Kontaktinformation:

Telefon: +45 22669529
Mail: Info@festoglej.dk

Besøg vores afdeling her:

Industrivej 19

3300 Frederiksværk