Festtelt 4×9

4,700.00 kr.

Festtelt 4×9

Vi udlejer på hele sjælland

Lej et Festtelt 4×9 (36 m2) er et lækkert, hvidt telt i størrelsen 4×9 Teltet kan anvendes som festtelt, madtelt, indgangsparti til et større telt (Se mere under vores billeder her), samt meget mere. Der kan isættes døre og vinduer i teltet hvis det ønskes. Teltet er ideelt til flere forskellige lejligheder. Skal du holde fest i haven? Skal du have en større indgang til dit store markedstelt? Vi hjælper med løsningerne til telte.

Afhent eller få leveret dit Festtelt 4×9 meter telt

Eftersom vi servicerer hele sjælland med udlejningstelte, leverer vi selvfølgelig til din adresse. Holder du til på sjælland? Vi bringer gerne teltet ud til dig. Vil du selv hente? Dette er også en mulighed.

Alle vores telte har hvide duge og er certificeret

Prisen er inkl. Opsætning og nedtagning

Kiphøjde:  cm – Sidehøjde: 220 cm

Bemærk: Alle telte leveres med pløkker, skal det stå på asfalt eller andet hvor pløkker ikke kan bruges skal der bestilles betonblokke ved siden af.

Gulv:
Der kan lægges gulv i hele teltet eller dele deraf efter ønske. Gulvet lægges af plader i størrelsen 100 x 200 cm. Lægning af gulv kræver et plant underlag for bedst resultat

Køremulighed:
Der skal være tilkørselsmulighed  for lastbil/ Vare bil med stor trailer til opstillings- og nedtagningsstedet.

Faq:

Se her

Telte, festtelte og meget mere

Frederiksværk Teltudlejning leverer alt til festen – ikke bare telte. Du kan se vores enorme produktudvalg, som kan ende ud i mange løsninger. Skal du have gulv med til teltet? Vi hjælper gerne. Du kan også leje stole og borde, lys, varme og meget mere. Vi kalder det for en totalløsning, når vi leverer alt til festen. Sådan én, vil vi gerne lave for dig. Du er velkommen til at se vores forskellige teltopsætninger til bryllupper, salgsstande og andre lignende events.

Kontakt Fest og Lej

Du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp, rådgivning eller bestilling.

Kontaktinformation:

Telefon: +45 22669529
Mail: Info@festoglej.dk

Besøg vores afdeling her:

Industrivej 19

3300 Frederiksværk

Tjek evt. vores anden hjemmeside